Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 09:21 - 13-те кръвни линии на Илюминати: Колинс
Автор: kostas Категория: История   
Прочетен: 11704 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


По-долу е описание на сатанинска тайна среща на високо равнище. Идва описана направо от бивш вътрешен човек, който сега е християнин. Тeзи спомени датират от  1955 г. Това е среща, която се провежда два пъти годишно и на която Ротшилдови и всички главни семейства на Илюминати присъстват. Срещата е вътре в една голяма стая, а на трона по средата седяла Голямата майка, която била от Колинс. Семейство Колинс са били държани извън светлината на прожекторите, защото имат повече „енергия“ отколкото Ротшилд или Рокфелер. Тоест имат нещо повече в кръвната си линия. За да печели пари това семейство прави нещо свързано с финансите, занимават се с обмен на пари.

image

Голямата майка била облечена в черно, на трона имало изображение на луна от злато. Тя можела с натискане на педал да върти трона. Зад нея седял Великия съвет на 13-те кръвни линии – това евентуално може да е бил великият съвет на друидите. Разликата между този Съвет през 1955 г. е, че са участвали само мъже, а на Съветът през 1978 г. имало няколко жени …

Смятало се е, че Голямата майка е била по време на тази среща на около 50 годишна възраст. Имала дълбок и силен диктаторски глас, била дребна на ръст. Седяла на трона украсена в бижута. Едно от първите неща, които направили било да сложат пред краката и малки кюлчета злато. Златото има голяма важност за Илюминати. В близост до трона имало двама мъже, предполагало се, че били нейните синове, един от които бил Том Колинс, (по-късно Том бил застрелян от Илюминати). Мъжете подали документи, които представлявали времеви таблици с написани на тях неща, които е трябвало да се случат. Започнала голяма дискусия за това, което се е случило в света през последните шест месеца, и какво е готово да се случи в близкото бъдеще. Нещата, които не са преминали по план били обсъдени. Обсъдили Ковчегът на Завета, който бил скрит в Африка, и направили кратък ритуал за подигравка на Кивота.

Докарали пред Майката седем деца облечени в бяло, които били от новото поколение на сатанинските семейства. Накарали ги да се паднат на колене пред нея. Започнала да движи скиптър със змия нагоре и надолу удряйки пода, за да покаже одобрението си за всяко дете кандидат. След това започнали за всяко дете да убиват по едно нормално. Направили жертвоприношение на 7 деца, по едно за всяко дете на Илюминати, чието име написали с перо като използвали кръвта на жертваното дете. Децата се заклели. Голямата майка завъртяла трона си и се обърнала към Съвета на 13-те декларирайки: “Това е утрешното поколение, на малцината избрани.”

image

Робърт M. Колинс бил репортер за няколко важни вестници и работил като редактор във Вашингтон и Ню Йорк, в офисите на Associated Press (контролирана от Илюминати). Главно се занимавал с политическа работа. Също бил и главният новинар на Reuters (контролирана от Илюминати). Илюминати контролират пресата.

Societas Rosicruciana е била във връзка със сатанински групи като Ordo Templi Orientis (O.T.O.) (‘Order of the Temple of the East’ or ‘Order of Oriental Templars’), Golden Dawn и Stella Matutina. Societas Rosicruciana определено e илюминатска организация на високо ниво.

Джеймс Ф. Колинс (8°), умира 2 април 1896 г.. Той бил служител на Висшият съвет на S.R. (Scottish Rite) в Америка, които имали надзор над всички S.R. колежи (ложи) в Америка. Това е върховен съвет на масоните в САЩ. Когато канадците създали Societas Rosicruciana в Канада, Висшия съвет включил Даниъл Колинс  8-ми. Той имал няколко позиции в Съвета.

Ивон Колинс била също в Съвета на друидите.

Тя била традиционалист. За да бъде традиционалист означавало, че тя е на мнение, че само тези хора, които са родени от семейства със сатанинска сила и вещици в тяхната семейна среда могат да бъдат истински вещици. Очевидно е, че семейството Колинс има дълга история свързваща ги с  магьосничеството, за да притежава това мнение. Не забравяйте, че водещите сатанисти чувстват, че имат специална кръв, а тези които са на върха в йерархията им, че са богове. Дори Великите майстори могат да учат своите избрани деца, че те са създадени от техния Бог – от тях. Ивон отхвърлила идеята, че просто всеки може да стане вещица чрез някакво обучение и практика. Окултната демонична сила няма да е достатъчно силна. Окултното име Ивон е Легенда, което означава „булката на Луцифер“.

image

Всеки, който е на високо ниво в Илюминати и сега помни кой е Том Колинс. Том бил в Илюминати, но по някаква причина Господ променил сърцето му и той започнал да говори на църквите за това което се случва наистина. Той искал да предупреди християните, какво се случва. Том бил застрелян на паркинга до хранителен магазин. “Не забравяйте Том Колинс” предупреждавали често на своите сборища.

Запомнете, че Илюминати са способни на най-ужасните неща, но за всеки, който ги познава, те са симпатични, интелигентни нормални хора. Никога не биха се досетили какво се крие наистина в тях.

Сатанинската йерархия и сатанизма очевидно е най-тайната религия в света. Те са свещеничеството, което управлява света чрез политически лидери, които се пускат умишлено на власт. Имат способността да потискат публичността и проблемите, които биха могли да възникнат от многобройните им дейности. За да се опишат най-използваните методи за сигурност, за големите тайни на сатанизма може да отнеме цяла книга. Нека да го кажем така: ако бяхте милиардер от водещите Илюминати, каква сигурност бихте ползвали? И какъв вид влияние ще имате в националните правителства и полицейски сили, за да ви предоставят сигурност дори те? Запомнете, че тези хора притежават пресата и медиите. Притежават прокуратурата и полицията. Притежават политиката и политиците, притежават банките. Запомнете, че полицията ги пази единствено от вас. Ако по някаква причина е хванат висше стоящ в йерархията на Илюминати от органите на реда, то тогава само с една проверка в полицейските данни ще покаже на служителите моментално да го пуснат и забравят без значение за какво е задържан.

image

Те ще убият, или дискредитират всеки, който ги излага публично. Но те могат да убият единствено вашето тяло, не и душа – запомнете го. Те контролират също и ЦРУ, и ФБР. Много водещи агенти на ФБР не само, че са масони, но много от тях са и сатанисти. ФБР изпраща докладите си, които се перифразират по следния начин, за да отхвърлят излаганията: “Далеч повече престъпления са извършени в името на Бога, отколкото някога са били извършени в името на Сатаната.“ Виждате ли, те постоянно се смеят на Бога и християните. Те убиват християнството от векове наред. Затова днес виждате толкова негативизъм за тази религия, но няма да срещнете публично за друга такава „свобода на изразяване“.  Действителното участие на окултното по наказателно дело, обикновено се оказва вторично, незначително, или несъществуващо. Перспективата за правоприлагането на престъпността с окултното изисква избягване на параноята, че се е промъкнала в този въпрос. Знайте, че шоубизнеса е почти изцяло контролиран от Илюминати, те ви записаха в съзнанията страх чрез филми и музика. Направено е с цел да се избягва да се мисли дори за тези неща. Тези тъмни мисли, които бродят в твоето съзнание нощем насаме са тяхно творение. Запомнете, че те ви контролират чрез страх. Чрез фантазия и отричане на реалността са си изградили Firewall, с който дори вие ги предпазвате несъзнателно.

За кого се сещате като ви пишем за Колинс? За Джоан Колинс? За тази еврейка няма сигурни данни, че е била свързана със семейство Колинс, но е сигурно че е познавала много Илюминати.

Друг известен Колинс е астронавта Майкъл Колинс, летял с Аполо 11. Много странна история е покрай този полет, но няма да описваме подробности тук.

Най-лошият пример за справяне с “магьосничеството” е съдебният процес в град Сейлъм (ang. Salem). Проучванията са подстрекавани от семейство Колинс за да унищожи християните. Християни са били подведени под отговорност за нещо, което семейство Колинс направило на християните в Сейлъм, Масачузетс. Мнението на Фритц Спрингмайер е, че семейството практикувало магьосничество още преди да се засели в САЩ през 17-ти век. Един бивш член на илюминатите, който е от кръвната линия на Колинс заявил, че семейството докарало магьосничество си от Англия до Америка. През началото на 1700 г., един от британските Колинс, известен с книгата си за насърчаване на деизъм срещу християнството. От семейство Колинс също бил и Джон Колинс, третият губернатор на Роуд Айлънд. Той играе важна роля в създаването на Федералното правителство в САЩ, и играл важна роля в един от най-забележителните дела Тръвет срещу Уидн, които определили предимство в съда, което позволило на съда да обяви за противоконституционни законодателни актове. Той се застъпил за издаване на хартиена валута и силно централно правителство, което го прави непопулярен в селските райони на Роуд Айлънд. Оженил се за Мария Ейвъри. Друг Джон Колинс (1775-1822) бил роден в заможно семейство направи бил десети губернатор на щата Делауеър (1819-1822).

Един от най-богатите Колинс, които открил Фритц бил  Матю Гарет Колинс (1874-1925). Той бил производител на петрол. Баща му бил Оливър Кромуел Колинс. Оливър бил масон, на който се плащало от евреите в Амстердам за да се даде възможност на евреите да се върнат обратно в Англия. Матю също бил масон, произвеждал коприна и след няколко години от нищото направил мулти-милионен бизнес. Президент на Interstate Gasoline Co. Той е работил с няколко други големи мъже в петролния бизнес, като губернаторът на Оклахома. Матю бил и управител на семинарията Дрю. Участвал в методистката църква.

Вътрешна информация показва някакъв вид връзка между Колинс и Оклахома, и Тулса е основен щаб за сатанизма в тази област. Има няколко сгради, които сатанистите притежават в областта Тулса, които се използват за техните дейности. Освен Матю Колинс е имало редица други богати Колинс, като:

Теодор Клайд Колинс-младши  – банкер

Артър Флетчър Колинс – недвижими, директор в някои финансови институции, както и финансов анализатор.

Хенри Джеймс Колинс трети -  касиер на няколко финансови организации

Дж. Баркли Колинс втори – адвокат, управител на болница

Лирой Колинс-младши – банкер, президент на някои организации

Джон Роджър Колинс – aerospace co., банкер, икономист, управител и вицепрезидент на редица организации

Джон Пол Колинс – банкер, директор на Rothschild’s Citicorp Research Corp., , управител на болница, освен това заема много други ръководни постове в редица други организации.

Нито един от тези мъже няма информация, относно всяка църковна принадлежност. С други Колинс обикновено, ако имат принадлежност към църква, тя е епископална. Семейство Колинс също построи едни от най-бързите в света кораби през 1850 г., за които не са пестили разходи.

Един от Колинсите, който произлиза от старото семейство в Нова Англия е банкерът Атлуд CКолинс (1851-1926), който завършва Йейл през 1873. Някои места в западна Америка са кръстени на Колинс. Ако изследвате Илюминато ще забележите, че те кръщават много градове, улици и т.н. на техни имена. Каспър Колинс пък умрял в борбата с индианците, и по този начин тази семейна линия била прекъсната.

Това са още някои от семейство Колинс, които са заподозрени, че имат нещо общо с Илюминати:

(На английски)

  • Clifton W. Collins–Clifton studied Saint Simon who was the Mason/Illuminatus that started Communism in the early 19th century. Clifton wrote a book about him entitied Saint Simon.
  • Copp Collins–Copp Collins was involved in so many political things for the republican Presidential elections, and involved with consulting Federal agencies and so many other government positions it is difficult to give a list of what all he has been involved with. He also was involved with Bahrain Petroleum Co., Ltd during the 1950s.
  • DeWitt Clinton Collins–DeWitt Clinton Collins was born on Sept. 5, 1866 and was named after DeWitt Clinton, who was assoc. with the Illuminati very early in the history of the United States. His father, Clinton DeWitt was also named after DeWitt Clinton. D.C. Collins did his post-graduate work in Vienna, and practiced in Chicago.
  • Hugh Collins–Author Marxism and the Law published by Oxford University Press.
  • James Foster Collins–Worked for U.S. intelligence, for the United Nations, graduated from Yale, had such jobs as Research assistant U.S. Senate Atomic Energy Commission, political affairs officer United Nations Secretariat (1946-1949), By the way a large percentage of the officers in the Secretariat area of the United Nations for the first 10 years were Jews. Collins also worked for the state department and the treasury department, perhaps maintaining his intelligence work on the side.
  • Jim Collins–Jim writes books on the occult, UFOs, mysticism, Uri Geller, etc.
  • John Anderson Collins– He was intimately involved with the illuminati plots involving Unitarians/Rosicrucians/& Masons which created militant abolitionists who intended to wage war against the south. He worked with William Uoyd Garrison. For a full expose on this the reader shouid study my chapter on the Unitarian church in Be Wise As Serpents. John Anderson Collins was a socialist (forerunner of what is known as communism). He attempted several communist social experiments beginning in the 1840s. The importance of how this all connects to the occult and the Illuminati can be appreciated by reading Fire in The Minds of Men by James Billington.
  • John Churton Collins–In 1886 he wrote a book on Voltaire, and in 1908 he wrote yet another book on Voltaire. As a lecturer who travelled to the U.S. and Germany, the press always gave him great press coverage. He was involved with the occult. He was found dead in peculiar circumstances in a ditch.
  • Launa Collins and Virginia Collins co. authored a book Levels of Mind in 1984.
  • Mauney D. Collins–Mauney Collins was State Superintendent of Schools in Georgia. He went to Bob Jones College sometime after 1938. He was a Freemason, a Grand Master of the Georgia Grand Lodge of Odd Fellows, assoc. editor of the Ga. Odd Fellows News, and if my source is correct editor of Atlanta’s Masonic magazine. He was in Eastern Star, and a number of other affiliated Masonic groups. He lived at the Capital Building at the state capital in Georgia. He was a pastor (ordained in 1909) of Friendship Baptist Church for his lifetime.
  • Paul Valorous Collins–writer, studied art in Paris, interviewed Italian strongman Benito Mussolini in 1927 for Outlook Magazine. Presbyterian and a Freemason.
  • Robert DeVille Collins – foreign service officer, intelligence, 1st Secretary to NATO (73-76), director political officer of personnel of the US. State Dept. (80-82), worked in the U.S. embassy in Rome in various capacities, Roman Catholic, and given an award by the Pope.
  • Ross A. Collins– One of the ex-Illuminati members remembers the name Ross Collins. Ross A. Collins was a high ranking Mason, a lawyer, an attorney general (a common position for Satanists), and a Congressman. He was born at Collinsville, Miss. in Congress at Washington, D.C. he was chairman of the military appropriation committee, a position which the Illuminati control. Ross Collins was famous for advocating mechanized weaponry. He wanted technology to be applied to weaponry. He is credited with bringing the Flying Fortress into being. By the way there have been many Collins who were Masons, for instance, the masonic reference book History of Scottish Rite Masonry in Chicago, also titied Oriental Consistory 1856-1907 by George Warvelle, 33°, lists twelve Collins as being members of Chicago’s Oriental Consistory (pp. 99-100).
  • Varnum Lansing Collins-Princeton Univ. Professor and Episcopalian.
  • Wilkie Collins-author of occult fiction
  • William Collins-his british Collins Pub. firm has printed some books on British Intelligence (MI-5, MI-6).

image

Може да се продължи тази листа, но на читателя ще му стане безинтересно най-вероятно, затова ще прекъснем.

Семейството Колинс е една от най-могъщите фамилии в света, и все още е в състояние да скрие своята власт и богатство. Един клон на Колинс, на който попаднал Фритц, когато разглеждал генеалогични листове на семейната група показващи семейство Колинс и връзката им със семейството Бауер, които според книгата си сменят на Боуер. Това е точно това, което роднина на Ротшилд на име Бауер е направил. Името Колинс е с произход от Британските острови, в Ирландия името започва като O’Collins, и в Шотландия, както Kollyns.

Днес, важна фигура в Уика е Wicca Kollyns реформатор, чието име било първоначално Collins. Две значими имена в Колинс били Сара Колинс и нейният по-голям брат. Нейният по-голям брат е бил член на сатанисти, които наричали себе си Hell Fire Club в Бостън. Отбелязвано е, че Бенджамин Франклин и Томас Джеферсън са били членове на тази група, които практикували сатанински сексуални ритуали. Сара (родена 1730) била дълбоко привлечена от окултното. Нейното семейство (клон на Колинс) искало да се откаже от окултното, но Сара не пожелала. Не искала да напусне старите семейни традиции на магьосничеството и сатанизма, не искала и да се омъжи за човека на, когото нейният баща се опитал да я продаде. Тя отишла в Шотландия, за да стигне до сърцето на изучаването на окултното и се превърнала в лидер на най-старата форма на Уика, пътят Елвън. (Други традиционни форми на Уика в САЩ идват от Ирландия, Уелс, и Гърция.) След американската революция е напуснала Шотландия и се върнала в Съединените щати, където формира първата Covendom of Wicca. Тя и нейният брат били мощни Уикани, и техните потомци сега са основната група на Колинс, които практикуват Уика и сатанизма. Един ден някаква жена просто наръгала с нож до смърт Сара Колинс в хранителен магазин. После е имало няколко от семейството с името Сара Ан Колинс.

image

През 1920 година, В. Аварел Хариман, Прескот Буш, Фритц Тисън и Фридрих Флик създали няколко правни компании, които да помогнат за финансирането на Хитлер и да произвеждат оръжия за него. Една от тези компании е немската Trust Steel (на немски наричана Vereinigte Stahlwerke). Тази компания произвеждала 35% от експлозивите на нацистка Германия, 50.8% от чугуна на Германия, 38.5% от поцинкована стомана, 36% от тежки метали, 22.1%  от телта на Германия, както и много други неща, съществени за Хитлер. Ако не беше Хариман  и парите на Буш да помогне на Тисън, който е основен поддръжник на Хитлер, Хитлер никога не би бил в състояние да са започне 2-та Световна Война. Тисън дори е написал книга през 1930 г. „Платих на Хитлер“ после обаче рядко разказвал за това как той финансирал Хитлер и нацистите. Както е писано доста по темата и вече го е писал и преди Фритц – Хитлер е бил от кръвната линия на Ротшилд.

image

Разбирането на първите 13 семейства на Илюминати отваря един нов за разбиране хоризонт за това какво представляват Илюминати. В действителност е много по-голямо всичко от колкото дори изпитани търсачи на истината за Илюминати могат да си представят. Това се дължи на умението им да пазят тайна. Нека обясним. Не беше случайно, че кръвната линия на Хитлер е била скрита. Това е честа практика сред първите 13 семейства на Илюминати. Те понякога оплождат жена, която не е просветена изцяло (само по определена тема) и е от друга кръв, за да създадат важно за тях дете, което се пази в тайна, без шум, и го оставят в това друго семейство да живее и расте. Детето след това поема друга фамилия, която крие истинската си генеалогия, а когато дойде време те ще го просветят в церемониален ритуал, биологичните родители ще направят стъпка напред. Например, за Майките на тъмнината (така са наричани „носителките“ на тези деца) биологичният баща трябва да заплоди млада дъщеря, която е посветена от Майка на тъмнината. Първото бебе от момичето трябва да идва от биологичния баща и трябва да се умъртви чрез нея за Сатана. Следващото, с което ще се заплоди, ще е избраното. Има много такива деца на Илюминати родени извън кръга на Илюминати, всъщност бившия президент Клинтън е такова дете. Проверете му ранните години и ще се убедите в странностите.

Клинтън е роден като Уилям Джеферсън Блайт III в Хоуп , Арканзас, а е отгледан в Хот Спрингс, Арканзас. Той е наречен на баща си Уилям Джеферсън Блайт мл. , търговски пътник, загинал при автомобилна катастрофа три месеца, преди да се роди малкият. Майка му Вирджиния Дел Касиди 1923-1994 се омъжва повторно за Роджър Клинтън. Бъдещият президент е отгледан от майка си и втория си баща, като възприема фамилията му, но официално не я променя, докато не стане на 14 години. Той е отгледан в традиционно семейство, но според Клинтън баща му е бил комарджия и алкохолик, който често е малтретирал майка му и доведеният му брат Роджър.

Сега нека видим Хитлер. Неговият баща, Алоис Хитлер, е незаконнороден и до тридесет и деветата си година носи фамилията на майка си, Шикългрубер. В свидетелството му за раждане не е посочен баща, което предизвиква спорове за произхода му. През 30-те години Уилям Патрик Хитлер, племенник на Адолф Хитлер, се опитва да го изнудва със сведения за родословието му. По този повод Ханс Франк, виден юрист от Националсоциалистическата партия, провежда разследване и по-късно твърди, че е открил писма, според които майката на Алоис Хитлер е работила като прислужница при еврейско семейство в Грац.

Това са едни от официалните версии, но са достатъчни за да се замисли човек. Няма да задълбаваме. Опитайте да проследите кръвните линии на Илюминати, доста е трудно, не е като да сте се родили и да са ви дали номерче чрез, което сте в регистъра на Новия световен ред.

През 1770 г. Лорд Петре, Велик Майстор в масонските ложи в Британските колонии назначил Джон Колинс да бъде Велик Майстор на Квебек. Той е бил много мощен масон през 18-ти век и член на Илюминати. Кръвните линии на 13-те семейства Илюминати са започнали много отдавна да ползват масонските ложи за да крият сатанинските си ритуали. Много малко от членовете на тези ложи разбират в какво се състоят тези ритуали. Почти никой от обикновените масони не преминава дори 4-та степен. За най-горните степени във масонството трябва да имаш „кръвната линия“. Повечето не го знаят и затова има толкова почитатели франкмасонството. В почти всички кръвни линии на 13-те имат смесвания помежду си в някои семейства. Така запазват линията.

„Казвам се Джон Тод (също известен като Джон Тод Колинс, Ланс Колинс) и този запис го правя късно вечер от затворническата килия в Южна Каролина. Всички затворници са затворени в килиите си, но вие ще продължавате да чувате различни звуци.“

Ще ви пуснем записът, за съжаление е на английски само.- най -долу ..

След публичното излизане на този запис Джони Тод е бил тихомълком изкаран от килията си. Двама приятеля, на които е било платено намушкват Джони с нож в гърба, после докато е бил на земята са го намушкали още 3 пъти. Загубил много кръв, но успял да оцелее. Джон беше вкаран в затвора през май месец 1987 г. заради това, че е започнал да разкрива Илюминати, защото се е отдръпнал от тях за да стане християнин, защото се е опитал да предупреди християните. През цялото време се е надявал, че ще го освободят от затвора. През 1988 година го вкарват в отделение за психично болни. Умира през 2007 г.







Гласувай:
7



1. bven - 21 век - век на новите истини за света!
08.06.2013 21:56
Поздрави за поста!
цитирай
2. kostas - 21 век - век на новите истини за света!
11.06.2013 18:04
Благодаря.........
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273904
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031